Eerste plaats in KVK innovatie top 100 van 2023!

KVK Innovatie top100 Ferr Tech

Utrecht, 30 november – Ferr-Tech, wereldleider in Ferraat(VI)-toepassingen voor industriële afvalwaterzuivering, is uitgeroepen tot meest innovatieve bedrijf van Nederland en heeft de eerste plaats gewonnen in de 18e KVK Innovatie Top 100 voor hun innovatie FerSol. De officiële bekendmaking vond plaats tijdens een speciaal evenement op DeFabrique Evenementenlocatie in Utrecht op 30 november.

 

De KVK Innovatie Top 100 erkent en viert de meest innovatieve bedrijven in Nederland. Van de 300 aanmeldingen is Ferr-Tech de onbetwiste winnaar geworden en heeft daarmee de toppositie in een veld van meer dan 100 opmerkelijke innovaties behaald. De vakjury, onder leiding van Ruud Koornstra, erkende Ferr-Tech’s innovatie FerSol voor haar betekenisvolle bijdrage aan duurzaamheid. De jury was onder de indruk van de krachtige uitvoering van het bedrijf en de snelle omzetgroei met een compact en divers team, waardoor Ferr-Tech als duidelijke winnaar werd uitgeroepen.

 

Judith le Fèvre, mede-eigenaar van Ferr-Tech, ziet het als een erkenning voor de toewijding en vindingrijkheid van het hele team: “Het behalen van de toppositie in de KVK Innovatie Top 100 is een fantastische prestatie al ons gehele team. Het is niet alleen een overwinning voor Ferr-Tech; het is een overwinning voor innovatie in afvalwaterzuivering en een erkenning van de transformerende kracht van FerSol.”

 

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@ferr-tech.com. Benieuwd naar de volledige aankondiging? Het persbericht vindt u hier.

 

VOLG ONS

Blijf op de hoogte van onze revolutionaire missie tegen waterschaarste.