polymer recycle plants

een stabiel en duurzaam recycle proces

Krijg meer grip op jouw proces met FerSol®

Uiteenlopende plastics en chemie zorgen voor een instabiel recycle proces

01

Constante aanvoer van verschillende plastics

02

Geen constante kwaliteit van output

03

Weinig grip op het proces / of veel handeling

Dit bereik je met Ferraat(VI)

Verminder chemicaliën

FerSol® vervangt traditionele chemie zoals zeep en loog door 100% groene chemie. Ook wordt het gebruik van antifoam sterk gereduceerd. Versimpel het reinigingsproces.

Verbeter de waskwaliteit

De waskwaliteit en het eindproduct verbetert dankzij de sterk oxiderende werking van FerSol®. Daarnaast wordt de waskwaliteit constanter omdat je minder verschillende middelen gebruikt.

Waterzuivering

Reduceer handeling

Door de reductie van chemie en reinigingsmiddelen met 86%, zijn er minder handelingen nodig als ibc wissels, ontluchting van pompen en laden en lossen. Daarnaast is FerSol® makkelijker in gebruik.

Reduceer energieverbruik

Verhoog groene ambities

Verbeter je groene footprint door energieverbruik en transport te reduceren en schadelijke chemicaliën te vervangen door FerSol®, een milieuvriendelijk alternatief.

Verbeter de werkomgeving

Door het gebruik van FerSol® reken je af met de vervelende geuren die vrijkomen tijdens het proces. Hierdoor wordt de werkomgeving prettiger. Daarnaast is het granulaat ook vrij van geur.

Test Ferraat(VI) gratis

En ontdek vrijblijvend hoe Ferr-Tech jouw afvalwaterzuivering groen, efficiënt en circulair maakt

Vind de oplossing voor jouw afvalwater en laat het gratis door ons behandelen met Ferraat(VI) in het Ferr-Tech waterlab. Wij onderzoeken met welke verontreinigingen je te maken hebt om te bepalen op welke manier Ferraat(VI) jouw proces verbetert.

Hierdoor krijg je inzicht in hoe Ferraat(VI) jouw waterzuivering groen, efficiënt en circulair maakt. Bovendien kun je ook andere uitdagingen bespreken op het gebied van waterzuivering. We worden graag uitgedaagd!

1. Analyse

Geef ons een sample van je meest vervuilde afvalwater. Wij behandelen het water gratis met Ferraat(VI) en werken toe naar een oplossing. 

2. Voorstel

Op basis van de analyse doen wij een voorstel voor een groen, efficiënt en circulair waterproces.

3. Uitvoering

Tenslotte laten we zien hoe je één van onze Ferraat(VI) producten eenvoudig kunt toepassen in jouw huidige zuiveringssysteem.