Ferr-Tech wint de Aqualia innovation award 2023

01 Main Pressphoto Premiada landscape scaled

SEVILLA – Tijdens WEX Global 2023 in Spanje is op dinsdag 28 maart aangekondigd dat Ferr-Tech de Aqualia Innovation Award heeft gewonnen met zijn innovatieve FerSol® (Ferrate(VI) in vloeibare vorm). Als innovator van ferraat(VI)-toepassingen voor revolutionaire industriële (afval)waterbehandeling, was Ferr-Tech de eerste ter wereld die het krachtigste en milieuvriendelijkste oxidatiemiddel, FerSol®, produceerde. FerSol® maakt waterbehandeling duurzamer en energiezuiniger. Hierdoor kan water worden hergebruikt in industriële processen. Dit draagt bij aan een van de bepalende uitdagingen van de 21e eeuw: het voorkomen van waterschaarste.

Ehsan Saebnoori, R&D Director bij Ferr-Tech, en Judith le Fèvre, CMO, presenteerden de innovatie FerSol® in Sevilla. Ferr Tech is als winnaar gekozen omdat het een sterke businesscase heeft, een belangrijke bijdrage levert aan duurzaamheid en een innovatief product heeft.

Neem contact met ons op via info@ferr-tech.com voor meer informatie. Benieuwd naar de volledige aankondiging? U vindt het persbericht op onze site.

02 Ferr Tech receives aqualia innovation award for FerSol
03 Press photographer aqualia innovation award

Ferr-tech is uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf van NL!

Ferr-tech uitgeroepen tot meest innovatieve bedrijf van NL!

VOLG ONS

Blijf op de hoogte van onze revolutionaire missie tegen waterschaarste.