revolutionaire waterzuivering

FerSol®, een kostenbesparende oplossing voor het zuiveren van afvalwater

Gebruik onze groene chemie FerSol® om kosten en energie te besparen. Ontdek de kracht van de sterkste oxidant ter wereld die niet alleen zuivert, maar ook opgeloste stoffen laat bezinken waardoor zeer geconcentreerde sludge onstaat. Test het op jouw afvalwater om de verbluffende resultaten te zien.

210210 FER FerraatVI molecuul 1

Afvalwaterzuivering is kostbaar en complex

Herken je deze uitdagingen?

Fersol
De sterkste oxidant ter wereld

Bespaar door waterzuivering met FerSol®

Hier zijn enkele van de verbluffende resultaten die je kunt bereiken door onze groene chemie, FerSol®, te gebruiken in jouw waterzuiveringsproces:

210210 FER Iconen Ferr Tech Efficientie 1

Verminder de chemie behoefte

FerSol® gebruik je voor oxidatie en coagulatie. Als neveneffect elimineert het bacteriën, schimmels en virussen. Vervang veel processtappen èn schadelijke chemicaliën zoals chloor, waterstofperoxide en ijzerchloride.

Witte iconen FT 04

Loos minder water

Dankzij FerSol® wordt veel water hergebruikt en aanzienlijk minder water geloosd. Hiermee bespaar je kosten en draag je bij aan de circulaire watereconomie.

Witte iconen FT 05

Reduceer sludge

Met FerSol® blijft er minder en compacte sludge over. Het is de sterkste oxidant ter wereld en bindt de deeltjes van het restproduct beter aan elkaar.

Witte iconen FT 01

Verwijder verontreiniging

Verwijder verontreiniging uit het water zoals koolwaterstoffen, zware metalen, fosfaten, cyanide, ammonia, COD en zwavelverbindingen die lozing op oppervlaktewater verhinderen.

Witte iconen FT 03

Reduceer energieverbruik

FerSol® zuivert water efficiënt en vermindert sludge. Het vervangt energie intensieve handelingen met UV en Ozon. Bespaar energie van de zuivering tot aan het lozen. 

Witte iconen FT 06

Verbeter werking RO systeem

Door te zuiveren met FerSol® verleng je de levensduur van Reverse Osmose systemen. De membranen blijven langer schoon waardoor het systeem beter werkt. 

Uniek en gepatenteerd productieproces voor Ferraat(VI)

FerSol® is Ferraat(VI) in een stabiele en vloeibare vorm. Het maakt afvalwaterzuivering groen, efficiënt en circulair. FerSol® is direct toe te passen op vervuild water.

Ferraat(VI) staat al decennia wereldwijd bekend als de sterkste oxidant voor waterbehandeling van (industrieel) afvalwater. In tegenstelling tot veelgebruikte chemicaliën voor waterzuivering, is Ferraat(VI) milieuvriendelijk.

Tot op heden was het niet mogelijk om Ferraat(VI) stabiel en houdbaar te produceren. Met baanbrekend onderzoek van onze oprichters, en inmiddels een uniek en gepatenteerd productieproces, kunnen wij Ferraat(VI) stabiel en houdbaar aanbieden voor industrieel gebruik. Wij zijn als Drentse startup wereldwijd de eerste onderneming die hierin geslaagd is.

Wanneer je FerSol® inzet voor de zuivering van jouw afvalwater, maak je jouw proces duurzamer, energiezuiniger en ben je in staat om water circulair in te zetten voor je industriële proces. Neem deel aan de groene industriële revolutie en reinig je afvalwater groen, efficiënt en circulair met FerSol®.

foto FT revolutionair 01

Werkt FerSol® voor mij?

We hebben veel organisaties geholpen bij het zuiveren van hun industriële afvalwater. We demonstreren graag welke resultaten FerSol® biedt, door een monster van jouw ruwe afvalwater te zuiveren in ons waterlab. Dit is hoe het werkt:
Testlab

1. Deel sample afvalwater

Geef ons een sample van je onbehandelde afvalwater. Wij behandelen het water met FerSol® en werken toe naar het beste resultaat. 

2. Ontvang een voorstel

Op basis van de analyse doen wij een voorstel voor een groen, efficiënt en circulair waterproces.

3. Eenvoudige implementatie

Tenslotte laten we zien hoe je FerSol® eenvoudig kunt toepassen in jouw huidige zuiveringssysteem. 

Wat gebeurt er wanneer je ons vraagt om FerSol® op jouw afvalwater te testen?

01

Wij vragen onder andere naar de samenstelling van het afvalwater en welke verontreiniging je uit het water wilt halen.

02

Vervolgens vragen we je om een sample van je meest vervuilde afvalwater op te sturen van zo’n 20 liter. Dit behandelen wij in ons waterlab met FerSol® en we gaan proberen om het doel te behalen. 

03

Ten slotte sturen wij de sample na de zuivering met FerSol® weer terug. In overleg kunnen we het ook naar een extern lab sturen, zodat je het resultaat zelf kunt laten analyseren. Ben je overtuigd? Dan gaan we in gesprek over de volgende stappen. 

De kleine letters

Wanneer je een test bij ons aanvraagt zit je nergens aan vast. Je ontdekt simpelweg hoe wij jouw waterzuiveringsproces kunnen versimpelen door het zo groen, efficiënt en cirulair mogelijk te maken. We zijn het gewend om met organisaties te werken die hun concurrentie positie niet graag prijs geven en daarom behandelen we jouw informatie strikt vertrouwelijk. 

Test Fersol® op jouw afvalwater

Neem contact op via telefoon of email om direct een test aan te vragen op een sample van jouw afvalwater. 

Ferr-tech is uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf van NL!

Ferr-tech uitgeroepen tot meest innovatieve bedrijf van NL!

VOLG ONS

Blijf op de hoogte van onze revolutionaire missie tegen waterschaarste.