olie en gas

Verbeter de circulariteit van je afvalwater.

En breng op een groene manier de total cost of ownership omlaag.

Het maatschappelijk draagvlak voor de sector kan verbeterd worden

01

Maatschappelijke druk om te vergroenen

Een hoog waterverbruik, de hoeveelheid energie die het kost om het af te voeren en de bijbehorende injecties van afvalwater maken het niet makkelijk om je proces te vergroenen.

02

Hoge total cost of ownership

De olie en gasindustrie gebruikt veel schadelijke chemicaliën voor de behandeling van afvalwater. Vanwege de complexiteit heeft waterzuivering een hoge total cost of ownership.

03

Veel afvalwater injectie in lege gasholtes

Na zuivering van het restwater vindt veel injectie plaats van afvalwater. Een vermindering van de opslag van afvalwater in lege gasholtes is noodzakelijk voor kostenefficiëntie en een groenere footprint. 

Dit bereik je met Ferraat(VI)

210210 FER Iconen Ferr Tech Efficientie 1

Versimpel het proces

Ferraat(VI) gebruik je voor oxidatie, coagulatie en het verwijderen van olie. Als neveneffect elimineert het bacteriën, schimmels en virussen. Vervang veel processtappen èn schadelijke chemicaliën.

Witte iconen FT 01

Verminder chemicaliën

Ferraat(VI) verwijdert chloride, koolwaterstoffen, zware metalen en zwavelverbindingen uit het afvalwater die lozing op oppervlaktewater verhinderen.

Witte iconen FT 02

Gebruik water circulair

Door de kracht van Ferraat(VI) wordt restwater grotendeels herbruikbaar. Draag bij aan de circulaire watereconomie en verminder afvalwater injecties.

Witte iconen FT 04

Injecteer minder water

Dankzij Ferraat(VI) wordt veel water hergebruikt en aanzienlijk minder water geïnjecteerd. Hiermee bespaar je veel kosten. 

Witte iconen FT 03

Reduceer energieverbruik

Ferraat(VI) zuivert water efficiënt en vermindert afvalwater. Het vervangt energie intensieve handelingen met UV en Ozon. Bespaar energie van de zuivering tot aan afvalwater injectie. 

Witte iconen FT 10

Verhoog groene ambities

Verbeter je groene footprint door energieverbruik en transport te reduceren, circulaire inzet van proceswater en schadelijke chemicaliën te vervangen met Ferraat(VI), een milieuvriendelijke chemicalie. 

Test FerSol®

En ontdek hoe FerSol®  jouw afvalwaterzuivering groen, efficiënt en circulair maakt

Vind de oplossing voor jouw afvalwater en laat het door ons behandelen met FerSol® -Ferraat(VI) in vloeibare vorm- in het Ferr-Tech waterlab. Wij onderzoeken met welke verontreinigingen je te maken hebt om te bepalen op welke manier FerSol® jouw proces verbetert.

Hierdoor krijg je inzicht in hoe FerSol® jouw waterzuivering groen, efficiënt en circulair maakt. Bovendien kun je ook andere uitdagingen bespreken op het gebied van waterzuivering. We worden graag uitgedaagd!

Testlab

1. Deel sample afvalwater

Geef ons een sample van je meest vervuilde afvalwater. Wij behandelen het water met FerSol® en werken toe naar een oplossing. 

2. Ontvang een voorstel

Op basis van de analyse doen wij een voorstel voor een groen, efficiënt en circulair waterproces.

3. Eenvoudige implementatie

Tenslotte laten we zien hoe je FerSol® eenvoudig kunt toepassen in jouw huidige zuiveringssysteem. 

Ferr-tech is uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf van NL!

Ferr-tech uitgeroepen tot meest innovatieve bedrijf van NL!

VOLG ONS

Blijf op de hoogte van onze revolutionaire missie tegen waterschaarste.