RTV Drenthe schrijft over onze baanbrekende uitvinding

Ludo Tissingh en Judith le Fevre van Ferr tech Rechten RTV Drenthe

RTV Drenthe doet verslag van onze prestigieuze innovatieprijs voor ons product FerSol: de CES innovation award. De Amerikaanse jury noemt het ‘bijzonder en baanbrekend’. Fersol is de vloeibare en stabiele vorm van Ferraat(VI), een stof die al decennia bekend staat als dé oplossing voor waterzuivering. Het is de meest krachtige oxidant ter wereld, wat waterbehandeling duurzamer en energie-efficiënter maakt, terwijl het hergebruik van water in industriële processen mogelijk wordt.

Het was nooit mogelijk om het houdbaar en stabiel te houden en daarom moest Ferraat(VI) altijd binnen een paar seconden na productie aan het water toegevoegd worden, alleen dan behield het zijn kracht. Daardoor was grootschalige toepassing in de industrie niet levensvatbaar. Na zeven jaar onderzoek zijn wij als eerste ter wereld in staat om een houdbare versie te maken. 

Dankzij deze innovatie zijn wij aanwezig als ‘honoree’ bij de CES-beurs in Las Vegas. Hier worden jaarlijks de belangrijkste tech innovaties van de wereld getoond. Je leest meer in dit artikel van RTV Drenthe.

Rechten beeld: RTV Drenthe

Ferr-tech is uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf van NL!

Ferr-tech uitgeroepen tot meest innovatieve bedrijf van NL!

VOLG ONS

Blijf op de hoogte van onze revolutionaire missie tegen waterschaarste.