Zuivel

Een groene oplossing voor schone leidingen en circulair afvalwater.

Met Ferraat(VI) krijg je het voor elkaar.

Kosten onder controle houden én voldoen aan regelgeving kan samengaan

01

Steeds strengere regelgeving

De overheid voert de druk om te vergroenen op door middel van strenge regelgeving. Daarnaast worden de kosten voor het lozen van afvalwater opgevoerd.

02

Lastig te verwijderen chemicaliën

Circulair gebruik van water is moeilijk omdat traditionele chemicaliën voor waterzuivering, zoals salpeterzuur en caustic soda, lastig te verwijderen zijn. Daardoor kost het veel energie en geld.

03

Consumenten worden bewuster

Consumenten zijn meer dan ooit bewust over hun milieu-impact. Daarom kopen ze graag hun zuivel bij bedrijven die hun footprint en corporate responsibility serieus nemen.

Dit bereik je met Ferraat(VI)

Witte iconen FT 01

Verminder chemicaliën

Ferraat(VI) vervangt schadelijke chemicaliën als chloor, caustic soda en waterstofperoxide. Het gebruik van salpeterzuur wordt tot een minimum beperkt. Versimpel je zuiveringsproces. 

Witte iconen FT 04

Loos minder water

Dankzij Ferraat(VI) wordt veel water hergebruikt en aanzienlijk minder water geloosd. Hiermee bespaar je kosten en draag je bij aan de circulaire watereconomie.

Witte iconen FT 03

Reduceer energieverbruik

Ferraat(VI) zuivert water efficiënt en vermindert sludge. Het vervangt energie intensieve handelingen met UV en Ozon. Bespaar energie van de zuivering tot aan het lozen. 

Witte iconen FT 10

Verhoog groene ambities

Verbeter je groene footprint door energieverbruik en transport te reduceren, circulaire inzet van proceswater en schadelijke chemicaliën te vervangen Ferraat(VI), een milieuvriendelijke chemicalie. 

Witte iconen FT 06

Verbeter werking RO systeem

Door te zuiveren met Ferraat(VI) verleng je de levensduur van Reverse Osmose systemen. De membranen blijven langer schoon waardoor het systeem beter werkt. 

Witte iconen FT 05

Reduceer sludge

Met Ferraat(VI) blijft er minder en compacte sludge over. Het is de sterkste oxidant ter wereld en bindt de deeltjes van het restproduct beter aan elkaar.

Test FerSol®

En ontdek hoe FerSol®  jouw afvalwaterzuivering groen, efficiënt en circulair maakt

Vind de oplossing voor jouw afvalwater en laat het door ons behandelen met FerSol® -Ferraat(VI) in vloeibare vorm- in het Ferr-Tech waterlab. Wij onderzoeken met welke verontreinigingen je te maken hebt om te bepalen op welke manier FerSol® jouw proces verbetert.

Hierdoor krijg je inzicht in hoe FerSol® jouw waterzuivering groen, efficiënt en circulair maakt. Bovendien kun je ook andere uitdagingen bespreken op het gebied van waterzuivering. We worden graag uitgedaagd!

Testlab

1. Deel sample afvalwater

Geef ons een sample van je meest vervuilde afvalwater. Wij behandelen het water met FerSol® en werken toe naar een oplossing. 

2. Ontvang een voorstel

Op basis van de analyse doen wij een voorstel voor een groen, efficiënt en circulair waterproces.

3. Eenvoudige implementatie

Tenslotte laten we zien hoe je FerSol® eenvoudig kunt toepassen in jouw huidige zuiveringssysteem. 

Ferr-tech is uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf van NL!

Ferr-tech uitgeroepen tot meest innovatieve bedrijf van NL!

VOLG ONS

Blijf op de hoogte van onze revolutionaire missie tegen waterschaarste.