Afvalwaterzuivering met FerSol®: Dé duurzame oplossing

Ontdek de toekomst van afvalwaterzuivering met FerSol®, onze revolutionaire groene chemie. Als bedrijf dat water gebruikt in processen, begrijp je de uitdagingen van strengere regelgeving en stijgende kosten. FerSol® biedt de oplossing. Bespaar kosten, optimaliseer en verduurzaam je waterzuiveringsproces.

 

De uitdagingen van waterzuivering Nederland

01

Oplopende kosten voor afvalwaterlozing en sludge afvoer

02
Efficiëntie in afvalwaterzuivering

Het zuiveringsproces van afvalwater omvat vaak intensieve en inefficiënte stappen.

03

Hoge concentraties van fosfaten, COD (Chemical Oxygen Demand) en zware metalen vormen obstakels voor de lozing in oppervlaktewater.

04
water hergebruik door duurzame afvalwaterzuivering

Hoog verbruik van energie en water.

FerSol duurzame chemie voor industriële afvalwaterzuivering
De sterkste oxidant ter wereld

FerSol®: de Groene doorbraak in afvalwaterzuivering

Bij Ferr-Tech werken we nauw samen met de industrie en begrijpen daardoor als geen ander jouw uitdagingen. Jarenlang baanbrekend onderzoek heeft geleid tot onze succesvolle innovatie: FerSol®. Deze krachtige en milieuvriendelijke oxidant op basis van Ferraat(VI) is ontworpen om jouw afvalwaterzuiveringsprocessen te transformeren. Met FerSol® bieden we een revolutionaire oplossing die klaarstaat om jouw uitdagingen op het gebied van waterzuivering effectief aan te pakken.

Afvalwater zuiveren met de sterkste oxidant ter wereld

Maak kennis met FerSol®: de nieuwe standaard voor afvalwaterbehandeling. Ervaar de krachtige werking van ‘s werelds meest effectieve oxidant, die niet alleen zuivert, maar ook coagulatie en eliminatie van bacteriën, schimmels en virussen mogelijk maakt. Benieuwd naar de impact van FerSol® op jouw afvalwater? Doe een testaanvraag en ontdek waarom Fersol hét antwoord voor kostenefficiënte en duurzame afvalwaterzuivering is.

Bewezen innovatiekracht: Bekroond met meerdere innovatie awards

Ervaar het bewijs: FerSol®’s innovatie succes in awards

De kracht van FerSol: wat onze klanten bereiken.

Hier zijn enkele van de indrukwekkende resultaten die je kunt behalen door onze groene chemie, FerSol®, te integreren in jouw waterzuiveringsproces:

Efficiëntie in afvalwaterzuivering

Verminder de chemie behoefte

FerSol® wordt gebruikt voor oxidatie en coagulatie en heeft als bijkomend effect de eliminatie van bacteriën, schimmels en virussen. Hierdoor kunnen meerdere processtappen en schadelijke chemicaliën zoals chloor, waterstofperoxide en ijzerchloride worden vervangen.

water hergebruik door duurzame afvalwaterzuivering

Hergebruik afvalwater

Dankzij FerSol® wordt het hergebruik van afvalwater mogelijk en wordt aanzienlijk minder water geloosd. Dit leidt niet alleen tot kostenbesparing, maar draagt ook bij aan de circulaire watereconomie.

Sludge reductie bij afvalwaterzuivering

Reduceer sludge

Met FerSol® realiseer je aanzienlijk minder en compactere sludge na zuivering. Als ‘s werelds krachtigste oxidant, aggregeert het doeltreffend de deeltjes van het restproduct.

Afvalwaterzuivering verwijdert verontreiniging

Verwijder verontreiniging

Verwijder verontreiniging uit het water zoals koolwaterstoffen, zware metalen, fosfaten, cyanide, ammonia, COD en zwavelverbindingen die lozing op oppervlaktewater verhinderen.

reductie energieverbruik bij afvalwaterzuivering

Verminder energieverbruik

FerSol® maakt waterzuivering energiezuiniger. Het vervangt energie-intensieve processen zoals UV- en ozonbehandeling en minimaliseert sludge. Bespaar energie van de zuivering tot aan het lozen. 

RO systeem afvalwaterzuivering

Optimaliseer RO-systemen

De zuivering met FerSol® verlengt de levensduur van omgekeerde osmose systemen doordat membranen langer schoon blijven, wat resulteert in verbeterde systeemprestaties.

Is FerSol® dé oplossing voor jouw afvalwaterzuivering?

Bij tal van organisaties hebben we al bewezen dat FerSol® een krachtige oplossing is voor het zuiveren van industrieel afvalwater. En nu zijn we er klaar voor om jou te laten zien wat FerSol® voor jouw afvalwater kan betekenen. Hoe? Door een monster van jouw ongezuiverde afvalwater te behandelen in ons geavanceerde waterlab. Dit is hoe het werkt:

Testlab voor afvalwaterzuivering

1. Deel sample afvalwater

Deel een monster van je onbehandelde afvalwater met ons. We behandelen het afvalwater met FerSol® om de beste resultaten te behalen en streven we naar optimaal hergebruik van jouw water.

2. Ontvang een voorstel

Op basis van onze analyse krijg je een voorstel voor een groen, efficiënt en circulair waterzuiveringsproces dat perfect bij jouw afvalwater past.

3. Eenvoudige implementatie

Tot slot laten we zien hoe je FerSol® naadloos kunt integreren in jouw bestaande afvalwaterzuiveringssystemen. Met FerSol® wordt waterbehandeling toegankelijker en eenvoudiger.

Vul jouw gegevens in en test FerSol® op jouw afvalwater

En ontdek hoe jij jouw afvalwater, groener, efficiënter en circulair kunt reinigen 
 

Wat gebeurt er wanneer je het formulier verstuurt?

01

Je kunt binnen 24 uur een reactie verwachten. Wij vragen onder andere naar de samenstelling van het afvalwater en welke verontreiniging je uit het water wilt zuiveren.

02

Vervolgens vragen we je om een sample van je meest vervuilde afvalwater op te sturen van zon 20 liter. Dit afvalwater behandelen wij in ons waterlab met FerSol® en we gaan proberen om jouw doel te behalen.

03

Ten slotte sturen wij de sample na de waterzuivering met FerSol® weer terug. In overleg kunnen we het ook naar een extern lab sturen, zodat je het resultaat zelf kunt laten analyseren. Ben je overtuigd? Dan gaan we in gesprek over de volgende stappen.

De kleine letters

Wanneer je een test bij ons aanvraagt zit je nergens aan vast. Je ontdekt simpelweg hoe wij jouw waterzuiveringsproces kunnen versimpelen door het zo groen, efficiënt en cirulair mogelijk te maken. We zijn het gewend om met organisaties te werken die hun concurrentie positie niet graag prijs geven en daarom behandelen we jouw informatie strikt vertrouwelijk.